Aktivnosti

Aktivnosti

Brojni sportski i zabavni sadržaji u okviru hotela i aktivnosti na otvorenom upotpuniće vaš boravak, bez obzira da li ste na Kopaoniku porodično, poslovno, radi odmora ili zabave.

Za vaše nezaboravno iskustvo možete izabrati safari ture, planinski biciklizam, orijentiring, streličarstvo, piknik u prirodi, vožnju kvadovima, kuglanje i brojne druge aktivnosti.

Sportska sala

Sportska sala

Multifunkcionalna sportska sala prostire se na 1.300m². U isto vreme se mogu koristiti dva košarkaška terena ili dva odbojkaška terena ili jedan rukometni teren ili jedan teren za mali fudbal.

Fitness centar

Fitness centar

Fitnes centar raspolaže sa najmodernijim Technogym spravama za vežbanje. Ostanite u dobroj formi uz personalne ili grupne fitnes treninge, pilates, aerobik i jogu

Kuglanje

Kuglanje

Najbolji provod za sve uzraste očekuje vas u Centru za kuglanje. Veštinu kuglanja možete isprobati na osam staza uz druženje i pozitivnu takmičarsku energiju.

Kids klub

Kids klub

Vaše uživanje će biti potpunije kada ste sigurni da se i vaši mališani zabavljaju. Na raspolaganju vam je dečija igraonica, kreativne radionice, pozorišne predstave, animacija u prirodi i čuvanje dece na zahtev.

Ski servis

Ski servis

Skijašnica u hotelu Grand raspolaže sa preko 500 kompleta najmodernije skijaške opreme, na prostoru od 250 kvadratnih metara. Svim gostima hotela i polaznicima ski škole Kopaonik omogućeno je čuvanje i iznajmljivanje ski opreme. U okviru hotela dostupna je i prodaja ski karata, dok će od ove sezone skijaši imati priliku da beskontaktno preuzmu svoje ski karte preko aparata pick up box koji je pozicioniran na ulasku u hotel.