Konferencijski kapaciteti

Konferencijski kapaciteti

Kongresni centar hotela Grand predstavlja najsavremeniji prostor za organizovanje kongresa, konferencija, simpozijuma, seminara, tim-bildinga, korporativnih svečanosti i sličnih događaja. Pet kongresnih i konferencijskih sala raspolažu odličnim uslovima za održavanje najrazlicitijih skupova i opremljene su kompletnom audio i video opremom.

Površina (m²) Dužina (m) Širina (m) Minimalna visina (m) Maksimalna visina (m) Bioskop "U" oblik Učionica Okrugli sto Banket Koktel Izlagački prostor Dnevno Svetlo
Kongresna sala Josif Pančić 344 30 11,46 X 4,8 550 140 250 130 180 500 X X
Konferencijska sala Kopaonik 170 17 10 X 2,69 230 60 100 80 X 300 X X
Konferencijska sala Karaman 70 10 7,4 X 2,69 70 25 30 35 X X X X
Konferencijska sala Ras 150 15 10 X X 120 35 40 40 X 100 X
Multifunkcionalna sala Grand 1304 35 35 X 8,7 1300 X X X 600 1000 X
 • Kongresna sala Josif Pančić

  Kongresna sala Josif Pančić

  Nova sala, kapaciteta do 550 mesta predstavlja najsavremeniji kongresni prostor na Kopaoniku, jedini te vrste koji ima pristup i mogucnost izlaganja automobila u zatvorenom prostoru. Sala raspolaže sa pregradnim zidovima i ima mogućnost formiranja dva manja prostora kapaciteta do 250 mesta.

 • Konferencijska sala Kopaonik

  Konferencijska sala Kopaonik

  Sala Kopaonik je jedna od najvećih konferencijskih sala, idealna za različite postavke i povezana sa À la carte restoranom i zastakljenom terasom koji daju idealan ambijent za kafe pauze i ručkove između panela.

 • Konferencijska sala Karaman

  Konferencijska sala Karaman

  Konferencijska sala Karaman kapaciteta do 60 učesnika u bioskopskoj postavci idealna je za poslovne radionice, press konferencije, board sastanke i manje skupove. Ova sala nalazi se pored sale Kopaonik i odličan je izbor za održavanje paralelnih sesija i radionica.

 • Konferencijska sala Ras

  Konferencijska sala Ras

  Konferencijska sala Ras raspolaže dnevnim svetlom i ima kapacitet do 120 mesta u bioskop postavci. Blizina restorana čini je idealnim izborom za organizaciju banketa i svečanih postavki za 20 do 50 ljudi.

 • Multifunkcionalna sala Grand

  Multifunkcionalna sala Grand

  Grand sala pruža mogućnost prilagođavanja prostora različitim namenama – sportski sadržaji, konferencijski, izložbeni i svečani prostor. Grand sala je spojena sa konferencijskim salama Kopaonik i Karaman zajedničkim hodnikom i time predstavlja idealnu celinu.

Ambasadori kongresnog turizma

Prednosti organizacije događaja u MK Resortu

Za uspešno poslovanje u okviru MICE segmenta, neophodni su kvalitetni sadržaji kao što su kongresni i „event“ kapaciteti, odlična tehnička opremljenost, te kvalitetan ketering, profesionalna usluga i stručno osoblje, ali i maksimalna fleksibilnost i spremnost domaćina da izađe u susret svakom zahtevu klijenta. Čini se, da su upravo ove karakteristike nešto po čemu se izdvojio Kopaonik, koji je pored letnje i zimske destinacije u samom vrhu pri izboru za organizaciju poslovnih skupova.

 • Najsavremeniji sadržaji za skupove od 50 do 1200 učesnika

  Najsavremeniji sadržaji za skupove od 50 do 1200 učesnika

  Na raspolaganju vam je 5 multifunkcionalnih sala  za organizaciju kongresa, konferencija, simpozijuma, seminara, tim buildinga, korporativnih svečanosti i sličnih događaja. Sve sale raspolažu odličnim uslovima za održavanje najrazlicitijih skupova i opremljene su kompletnom audio i video opremom. Raznovrsnost kapaciteta omogućava hostovanje događaja od 50 do 1200 učesnika.

 • Svi sadržaji na jednom mestu

  Svi sadržaji na jednom mestu

  Kompaktnost i dostupnost velikog broja sadržaja i usluga na jednom mestu predstavlja jednu od glavnih komparativnih prednosti hotela Grand.  Spa & wellness centar, otvoreni i zatvoreni bazen, barovi i restorani, izuzetni prostori za organizaciju banketa, vrhunska gastronomska ponuda, kuglana sa 8 traka, najmodernije opremljen fitness centar, sportski tereni na otvorenom, kao i multifunkcionalna sportska sala, samo su deo usluga koje hotel Grand može da ponudi organizatorima i učesnicima poslovnih i privatnih skupova.

 • Izvanredan izbor vanhotelskih aktivnosti

  Izvanredan izbor vanhotelskih aktivnosti

  Lokacija u središtu nacionalnog parka i brojne mogućnosti koje prirodno okruženje hotela nudi su glavni benefiti koji našu ponudu čine posebnom. Dostupni su vam brojni sportski i zabavni sadržaji, kao i brojne aktivnosti na otvorenom - safari ture, planinski biciklizam, orjentiring, streličarstvo, piknik u prirodi, vožnja kvadovima, rafting i brojne druge. Rado ćemo za vas organizovati neku od vanhotelskih aktivnosti po vašem izboru i pomoći da vaš događaj dobije autentičnost, po kojoj će ga učesnici pamtiti.

 • 24h podrška organizaciji događaja

  24h podrška organizaciji događaja

  Organizacija poslovnih skupova može biti jednostavnija nego što mislite, ukoliko imate pouzdanog partnera i kvalitetne sadržaje na dohvat ruke.

  Naš tim sa dugogodišnjim iskustvom na raspolaganju vam je od momenta planiranja događaja do same realizacije, u svakom momentu  spreman da odgovori na vaša pitanja, kao i da izađe u susret vašim zahtevima.

 • Mogućnost izlaganja automobila i velikih eksponata

  Mogućnost izlaganja automobila i velikih eksponata

  Kongresni centar hotela Grand jedini je na Kopaoniku koji ima mogućnost pristupa i izlaganja automobila u zatvorenom prostoru. Takođe, komponente prostora omogućavaju postavku izlagačkih štandova, profesionalnih bina i velikih eksponata, kao i preuređenje prostora za potrebe organizovanja koncerata, manifestacija, sportskih i modnih dešavanja sa velikim brojem učesnika.

 • Iskustvom do zadovoljnih klijenata

  Iskustvom do zadovoljnih klijenata

  Blizu 1.5 milion evra MK Resort je uložio u izgradnju novog kongresnog centra u hotelu Grand, a koji trenutno važi za jedan od najboljih i najmodernijih u zemlji. Za kratko vreme od početkom 2017 , kongresni centar bio je domaćin nekih od najznačajnijih kongresa, konferencija, simpozijuma i drugih skupova u zemlji i regionu. Godišnje se u kongresnom centru hotela Grand organizuje više od 250 događaja, a neki od najznačajnijih su: Biznis Forum, YU Info Konferencija, simpozijum farmaceuta Srbije, kongres farmaceuta, kardiologa i mnogi drugi.

Upoznajte naš tim

Želite da vas mi kontaktiramo?

Naš tim sa spreman je da odgovori na sva vaša pitanja. Ostavite nam podatke, javićemo vam se u najkraćem roku!