Aktivnosti

Aktivnosti

Brojni sportski i zabavni sadržaji u okviru hotela i aktivnosti na otvorenom upotpuniće vaš boravak, bez obzira da li ste na Kopaoniku porodično, poslovno, radi odmora ili zabave.

Safari ture, planinski biciklizam, orijentiring, streličarstvo, piknik u prirodi, vožnja kvadovima, kuglanje i brojne druge aktivnosti na raspolaganju su za vaše nezaboravno iskustvo.

Streličarstvo

Streličarstvo

Streličarstvo je veština gađanja lukom i strelom. U ponudi je program sportskog streličarstva u kome će vam instruktori posvetiti dovoljno pažnje kako biste u najkraćem periodu mogli samostalno da gađate u metu. Program se sastoji od obuke i vežbe gađanja mete tradicionalnim turskim drvenim lukovima.

Fitness centar

Fitness centar

Fitnes centar raspolaže sa najmodernijim spravama za vežbanje. Ostanite u dobroj formi uz personalne ili grupne fitness treninge, pilates, aerobic i yogu.

Paragliding

Paragliding

Paraglajding je rekreativno-takmičarski sport i jedan od najlakših i najjednostavnijih načina da ostvarite svoj san o letenju. Sve što vam je potrebno jeste dobra volja i malo slobodnog vremena a ono što dobijate je mogućnost velikih avantura, izazov i pogled na neverovatne lepote predela iznad kojih letite.

Kuglanje

Kuglanje

Najbolji provod za sve uzraste očekuje vas u Space Bowling centru. Veštinu kuglanja možete isprobati na osam staza uz druženje i pozitivnu takmičarsku energiju.

Planinski biciklizam

Planinski biciklizam

Vožnja planinskim biciklima po specijalno utvrđenim trasama “Bike parka” može zadovoljiti osobe sa manje kondicije kao i one mnogo zahtevnije. Trase prolaze kroz najlepše predele Nacionalnog parka Kopaonik. Smenjivanje pašnjaka, tresava, rečica i potoka, garantuje nezaboravan doživljaj svakome ko se odluči da na ovaj način savlada sebe i Kopaonik.

Sportska sala

Sportska sala

Multifunkcionalna sportska sala prostire se na 1.300m. U isto vreme se mogu koristiti dva košarkaška terena ili dva odbojkaška terena ili jedan rukometni teren ili jedan teren za mali fudbal.

Alpinizam

Alpinizam

Oprobajte se u nekoliko različitih disciplina - doživite nesvakidašnji adrenalinski šok.Spustite se niz uže slobodnim padom uz pomoć kotura koji klizi po istom. Dok je tlo pod vama nedokučivo, osetićete strujanje vazduha i lepotu snažnog sjedinjavanja sa prirodom (ZIP WIRE).
Testirajte izdržljivost sopstvenog tela i uma, pređite preko alternativnog mosta od užeta (ROPE BRIDGE).
Penjite se uz stenu uz asistenciju instruktora i posmatrajte predele izvanredne lepote koji vas okružuju (VIA FERRATA).

Vožnja kvadovima

Vožnja kvadovima

Ovaj uzbudljivi program sastoji se od obuke sa instruktorima, upoznavanja terenskih vozila na poligonu i off road vožnje po trasama punim izazova. Obilaze se svi vrhovi Kopaonika i najlepši delovi Nacionalnog parka uz boravak u prirodi.

Jahanje

Jahanje

Ukoliko vam je dosta gradske vreve i želite da se bar na kratko vratite prirodi, iskusite jahanje uz pratnju vodiča kroz zadivljujuće predele Kopaonika.

Panoramska vožnja žičarom

Panoramska vožnja žičarom

Doživite nezaborano iskustvo i upoznajte predele Nacionalnog parka Kopaonik vozeći se žičarom Pančić express od turističkog centra Kopaonik do Pančićevog vrha i nazad.

Zabavni park – bob na šinama, zip line i tjubing

Zabavni park – bob na šinama, zip line i tjubing

Bob na šinama je uzbudljiva staza postavljena na visini do šest metara i sastoji se od raznovrsnih deonica u prelepom prirodnom okruženju. Zip line predstavlja pravi adrenalinski užitak. Uz pomoć postavljene sajle omogućeno Vam je da “preletite” sa jedne strane na drugu, uz poseban panoramski užitak. Tubing predstavlja plastičnu podlogu na kojoj je moguće sankanje i zimi i leti, uz pomoć velikih guma koje klize po specifičnoj podlozi i čine ovu vožnju veoma zabavnom.

Izleti – pešačke ture

Izleti – pešačke ture

Pešačka tura je idealan način da sa pratiocem upoznate najvrednije prirodne retkosti Nacionalnog parka Kopaonik. Svi pravci kretanja su pažljivo izabrani, a trase imaju blage uspone.

Safari

Safari

Safari tura podrazumeva obilazak i razgledanje vrhova Kopaonik i najlepših delova Nacionalnog parka, sa upoznavanjem flore i faune, a sve to kroz uzbudljivu vožnju u posebno prilagođenim off-road vozilima za ovu namenu. Povratite energiju, udahnite planinsku svežinu, podignite adrenalin, upustite se u letnju avanturu koju ćete pamtiti.

Vodopad Jelovarnik

Vodopad Jelovarnik

Otkrijte neotkrivene lepote Kopaonika! Na oko 2,5 km od Pančićevog vrha, nalazi se Jelovarnik, najviši vodopad u Srbiji. Skriven je u šumi na 1116 metara nadmorske visine, a naziva se još i Slap od sedam suza, jer se u njega uliva sedam izvora. Krenite u nezaboravnu planinsku avanturu i upoznajte lepote ovog prirodnog rezervata na Kopaoniku.

Piknik

Piknik

Idealan način da se potpuno prepustite prirodi i uživanju pod planinskim suncem.
Pomoćićemo vam da izaberete najbolje lokacije i za vas ćemo pripremiti piknik korpu, za vaš savršen ugođaj.

Upoznajte naš tim