Skupovi i događaji

Skupovi i događaji

Kopaonik nije poznat samo po skijanju i zabavi, već i kao idealna destinacija za organizovanje različitih vrsta događaja. Kongresni centar hotela Grand je jedan od najpoznatijih i najsavremenijih u Srbiji, pa ne čudi što godišnje ugosti više od 200 poslovnih skupova i događaja, kako nacionalnih tako i međunarodnih.

Za vaše sledeće „incentive“ putovanje, zadivite svoje zaposlene i poslovne klijente!

Organizacija poslovnih skupova može biti jednostavnija nego što mislite, ukoliko imate pouzdanog partnera i kvalitetne sadržaje na dohvat ruke. Naši fleksibilni hotelski i kongresni kapaciteti raspolažu najsavremenijom opremom i mogu se prilagoditi svim vrstama događaja, od manjih poslovnih sastanaka do velikih konfrencija i kongresa, od intimnih društvenih skupova do ekstravagantnih proslava.

Timbildinzi

Timbildinzi

Daleko od posla i u stimulativnom prirodnom okruženju, uigrajte svoj tim za sigurne pobede. Ono što nas izdvaja je dugogodišnje iskustvo i dobar spoj modernih kongresnih i smeštajnih kapaciteta na jednom mestu i idealnog okruženja u središtu nacionalnog parka, koje pruža nebrojene mogućnosti za organizaciju inovativnih tim bilding igara. Dostupni su vam brojni sportski i zabavni sadržaji u okviru hotela i aktivnosti na otvorenom - safari ture, planinski biciklizam, orijentiring, streličarstvo, piknik u prirodi, vožnja kvadovima, rafting i brojne druge.

Kongresi, konferencije, seminari

Kongresi, konferencije, seminari

Organizujete kongres, seminar, trening, konferenciju...?
Naši fleksibilni hotelski i kongresni kapaciteti mogu se prilagoditi svim vrstama događaja, od manjih poslovnih sastanaka do velikih konferencija i kongresa. Na raspolaganju su 4 konferencijske i jedna multifunkcionalna sala kapaciteta do 1300 učesnika, a sve su opremljene najsavremenijom audio i video opremom neophodnom za kvalitetno održavanje skupova i prezentacija. Naš kongresni centar, dugi niz godina domaćin je nekim od najznačajnijih kongresa, simpozijuma i drugih skupova, nacionalnog i međunarodnog karaktera, a naš tim sa dugogodišnjim iskustvom učiniće da vam posao organizacije događaja preraste u zadovoljstvo.

Banketi

Banketi

Hotel Grand raspolaže izuzetnim prostorima za održavanje banketa, od intimnih društvenih skupova do ekstravagantnih proslava. Kombinujuću vrhunsku uslugu i gastronomsku ponudu, nudimo vam nebrojene mogućnosti za vaš događaj. Svečane večere, privatne ili poslovne proslave, učinićemo posebnim uz brojne dodatne opcije – osmišljavanjem muzičkog programa, dekoracije ili tematskog uređenja prostora.

Sportske i turističke grupe

Sportske i turističke grupe

Raznolika struktura smeštajnih kapaciteta, izvanredna lokacija i dostupnost svih potrebnih sadržaja na jednom mestu, pružiće vašoj grupi idealne uslove za odmor i planirane aktivnosti tokom boravka na Kopaoniku. Sportskim grupama omogućeni su savršeni uslovi za trening i kondicione pripreme, u koje spadaju sportski tereni u zatvorenoj sali, tereni na otvorenom, moderan fitnes centar, otvoreni i zatvoreni bazen, kao i sadržaji Spa & Wellness centra.

Manifestacije

Manifestacije

MK Resort i hotel Grand su pokrenuli i organizovali brojne muzičke, sportske i kulturne manifestacije na Kopaoniku. Među njima se posebno ističu Ski Opening Kopaonik, Music Week i Kopaonik Summer Opening. Izvanredan multifunkcionalan prostor lako se transformiše za potrebe koncerata, modnih ili sportskih dešavanja, a prirodno okruženje doprinosi kompleksnosti celokupnog događaja.


Preuzmite celokupnu ponudu za organizaciju događaja: