Spa & Welness

Spa & Welness

Naša filozofija usmerena je uspostavljanju unutrašnjeg mira i njegovom održavanju. Dođite i doživite trenutke potpunog opuštanja i revitalizacije u Spa & Wellness sadržajima prilagođenim potrebama modernog vremena i osmišljenim za vaš jedinstveni doživljaj. Grand Oaza Spa & Wellness centar prostire se na blizu 2.000m², čineći jedinstven svet vitalnosti, lepote i harmonije.

Bazeni i svet sauna

Bazeni i svet sauna

Otklonite umor, nadoknadite izgubljenu energiju i doživite najbolje što wellness može da ponudi. Na raspolaganju su vam zatvoreni bazen sa relax zonom, kao i svet sauna koji obuhvata finsku i infrared saunu, parno kupatilo, rusku banju, ledeno-slanu pećinu, tropske kiše i ledena brzopotezna vedra. Za potpuni užitak, opustite se u bazenu sa džakuzijem na otvorenom, u kojem temperatura vode ne pada ispod 28 stepeni, a pogled na Pančićev vrh garantuje poseban doživljaj, podjednako u sred zime ili leta.

Ekskluzivni tretmani

Ekskluzivni tretmani

Obradujte sebe nekim od luksuznih tremana tela i lica. U ponudi su anti-age tretmani, hidradvance, detox tretmani, egzotični rituali, spa ceremonije i specijalni spa villa tretmani. Za vas smo kreirali Spa Vila sobu sa posebnim sadržajima – džakuzi, privatna sauna, prostor za tretmane.

Salon lepote

Salon lepote

Budite lepi i negovani u svakoj prilici. Na raspolaganju su vam kozmetičke usluge, manikir i pedikir, kao i usluge frizerskog salona.

Masaže

Masaže

U Grand Oaza Spa & Wellness centru očekuje vas veliki izbor masaža, od tradicionalnih do egzotičnih, sa različitih meridijana sveta. Izaberite masažu prema sopstvenom senzibilitetu i prepustite se vrhunskim terapeutima koji će vam prirediti nezaboravan ugođaj.


Preuzmite cenovnik: