Restorani i barovi

Restoran Grand

Gastronomski doživljaj u kome ćete uživati

Zaboravite na uobičajenu hotelsku ponudu i pripremite nepca za gastronomski doživljaj u kome ćete uživati i o kom ćete pričati prijateljima kad se vratite sa odmora. Odmerana kombinacija ukusa i selekcija kao u najboljim gourment restoranima, odlikuju ponudu panisonskog restorana Grand. Biseri starih domaćih jela pripremljeni na originalan način i kombinovani sa tekovinama modernog kulinarstava, sa posebnim akcentom na tradicionalne dezerte. To je ono što vas pored vrhunske usluge očekuje u restoranu Grand.

Forest bar

Toplina od pogleda, kamina i dobrog vina!

Topao planinski ambijent, idealan je kako za prvu jutarnju kafu sa pogledom na ski staze, tako i za kratak predah između skijanja i dugih šetnji u prirodi. Magično mesto gde ćete provoditi nezaboravne večeri uz kamin i priče sa Kopaonika. Mesto na koje ćete se uvek iznova vraćati po neku novu priču, izvrsno vino ili poslasticu.

À la carte restoran Garden

Čista planisnika idila na domak ski staza, ponos gastronomije na Kopaoniku.

Nezaboravan pogled krasi zastakljenu baštu jednog od najpopularnihih mesta za druženje na Kopaoniku. U veseloj prijateljskoj atmosferi, uživa se jednako u šoljici tople čokolade, kuvanom vinu ili vrhunskom obroku. Autentičan planinski ambijent i nenametljiv enterijer koji u prvi plan ističu zadivljujući pogled na vrhove Kopaonika. A kada zatreba, restoran Garden se lako pretvara u pistu za calt walk, banket salu za najsvečanije prilike, klub za nezaborvne DJ žurke, prostor za promocije i koktele.

Pool bar

Dodatna energija i osveženje!

Upotpunite Spa & Wellness užitak uz prirodne sokove od sveže ceđenog voća u baru pored bazena koji se nalazi u okviru Grand Oaza Spa & Wellness centra.