O nama.

Kada bi postojala neka moderna zimska bajka, radnja bi sasvim izvesno mogla da se smesti u okrilje MK Mountain Resorta, najvećeg hotelskog kompleksa na Kopaoniku. Ušuškan na ekskluzivnoj lokaciji, u prelepom okruženju Nacionalnog Parka, MK Mountain Resort nudi savršen ugođaj planinskog ambijenta u svoja dva smeštajna objekta.

Čine ga Grand Hotel & Spa **** i Angella Hotel & Residence****, smešteni u samom turističkom centru, takoreći na korak do ski-staza, sa ponudom koncipiranom za različite potrebe gostiju i njihov kvalitetan i nezaboravan odmor na planini.

Kompletan smeštajni kapacitet uz prateće sadržaje je renoviran i opremljen u skladu sa najvišim hotelskim standardima, a ukupna ulaganja u modernizaciju kompleksa iznose više od 30 miliona evra. Sa više od 1000 ležajeva, MK Resort ujedno predstavlja najveći hotelski kompleks na Kopaoniku.

MK Mountain Resort osnovan je 2009. godine, u okviru holding kompanije MK Group, jednog od najuspešnijih poslovnih sistema u Srbiji, u čijem je sastavu više od 35 povezanih preduzeća u zemlji i inostranstvu. Ubrzo je postao važan činilac u turističkoj ponudi zemlje, naročito kad je reč o planinskom turizmu. Kompanija je za kratko vreme zauzela lidersku poziciju u oblasti hotelskog biznisa, te u isto vreme postala uzor i važna karika u razvoju domaćeg turizma. Iza tih dostignuća stoje velika finansijska ulaganja u modernizaciju hotelskog kompleksa, kao i predan rad na unapređenju svih usluga, gradnji sopstvenog brenda i marketiranje tržišta, a sve zahvaljujući dobroj strategiji i jasnoj viziji o hotelskom kompleksu i Kopaoniku kao modernoj zimskoj, letnjoj i kongresnoj destinaciji. MK Mountain Resort je nosilac brojnih domaćih i svetskih nagrada i priznanja u oblasti turizma i hotelijerstva.


  • 3 smeštajna objekta
  • Idealna lokacija na 1770 m n.v.
  • Sport i zabava

  • Organizacija događaja
  • Spa & Wellness
  • Animacija dece


Neka vam boravak u našim hotelima i apartmanima bude nezaboravan! Rezerviši