Organizacija poslovnih događaja

Za poslovne korisnike koji žele svojim zaposlenima ili partnerima da priušte atraktivan i aktivan boravak na planini pripremili smo bogat izbor aktivnosti, kako u hotelu tako i van hotela u prirodi. U zavisnosti od toga da li tražite opuštajući program za vaš tim, aktivnosti kojima će razviti određene veštine, ili želite da vaš tim doživi adrenalinsku avanturu – Kopaonik nudi sve opcije!


Zabavne rekreativne i sportske aktivnosti u hotelu

Pool party
U periodu od 21:00-23:00h samo za vašu kompaniju organizujte provod u Grand Oaza Spa & Wellness centru uz OPEN BAR laganih koktel pića. Posebnu draž ovog druženja daje bazen na otvorenom sa toplom vodom koji čini noćno kupanje idealnim užitkom.

Kuglanje
Moderno opremljena kuglana sa 8 staza hotela Grand nudi mogućnost našim klijentima da ovu sportsko- rekreativnu aktivnost pretvore u zabavu za celu grupu! Večernji sati nakon svih dnevnih obaveza idealni su za zabavu u kuglani, koja donosi i takmičarski duh i večernji provod uz druženje u jednom.

Sportski turnir
Grand Hotel & Spa**** raspolaže profesionalnom sportskom halom u kojoj možete organizovati odbojku, košarku, mali fudbal, rukomet ili tenis, kao i posebne sale za squash i stoni tenis. Organizacija takmičenja u nekom od navedenih sportova ili u više disciplina odličan je izbor za aktivaciju nakon celodnevnih sastanaka i za organizovanje takmičarske a zdrave atmosfere među vašim timom.

Karaoke Zabava
Veče u hotelu možete upotpuniti karaoke programom sa animatorima koji prave odličnu atmosferu i vode zabavu u pravom smeru.

Animacijske igre
U zavisnosti od doba godine mogu se organizovati unutar hotela ili na otvorenom; biraju se igre iz širokog spektra igara koje se odnose na jačanje timskog duha, poverenja, kolegijalnosti i liderstva. Igre ne karakteriše takmičarski tip već insistiranje na učestvovanju svakog pojedinca i njegovog doprinosa timu, pa se samo uz saradnju određeni zadaci i mogu ispuniti. Aktivnost odlikuje visok nivo kreativnosti i logičkog razmišljanja celog tima usmerenog ka rešavanju zadataka.

Jazz/ Kubansko veče
U popularnom Havana baru hotela Grand organizujte zabavno tematsko veče uz živu svirku kubanske muzike. Po potrebi mogu se angažovati i pleasni instruktori za kompletnu animaciju programa.


Zabavne rekreativne i sportske aktivnosti van hotela

Pešačka tura
Pešačka tura je idealan način da sa pratiocem upoznate najvrednije prirodne retkosti Nacionalnog parka Kopaonik. Svi pravci kretanja su pažljivo izabrani, a trase imaju blage uspone.

Panoramska vožnja žičarom
Doživite nezaboravno iskustvo i upoznajte predele Nacionalnog parka Kopaonik vozeći se žičarom Pančić express od turističkog centra Kopaonik do Pančićevog vrha i nazad. Vožnja u jednom pravcu traje oko 15 minuta.

Zabavni Park Skijališta Srbije / Bob na šinama, zip line, tubing

Uživajte u novim adrenalinskim sadržajima na Kopaoniku:

Bob na šinama predstavlja specijalizovanu stazu za spuštanje kroz šumsko prirodno okruženje Staza je postavljena na visini do 6m i prolazi roz uzbudljive i raznovrsne deonice. Zip line predstavlja pravi adrenalinski užitak. Uz pomoć postavljene sajle omogućeno Vam je da „preletite“ sa jedne strane na drugu, uz poseban panoramski užitak

Tjubing predstavlja plastičnu podlogu na kojoj je moguće sankanje i zimi i leti, uz pomoć velikih guma koje klize po specifičnoj podlozi i čine ovu vožnju veoma zabavnom za polaznike svih uzrasta

Vožnja kvadom – off road
Kratka obuka a zatim vožnja četvorotočkašima po unapred utvrdjenim stazama, kroz prirodu, makadamskim i planinskim terenima, sa mogućnošću izmena vozača na odredjenim mestima za predah. Na ATV vozilima se mogu voziti maksimalno dve osobe. ATV vožnje se organizuju u grupama sa 4 do 5 ATV vozila. Svaka grupa kreće isključivo sa vodičem, kao predvodnikom). Dozvolite svojim čulima da uživaju u neverovatnoj CanAM avanturi

Orijentiring sa zadacima
Orijentiring je sport gde takmičar(ka) treba uz pomoć karte i kompasa da za najkraće moguće vreme pronađe na terenu određeni broj kontrolnih tačaka (kontrola) i to onim redosledom kojim je nacrtano na karti. U odnosu na broj ljudi grupa se deli na više manjih timova od troje ili više članova.

Timske štafetne igre
Timske štafetne igre karakteriše takmičarski metod. Potrebno je dva ili više tima sa maksimum 10 članova. Timovi se nalaze na stručno obeleženom poligonu gde se odvija veliki broj igara jedna za drugom, pobednici svake “runde” osvajaju poene, pobednik je ona ekipa koja sakupi najveći broj poena do kraja svih igara. Sve igre navode na saradnju i visok nivo kooperativnosti unutar timova. Igre zahtevaju i razvijaju brzo donošenje odluka u timu i reagovanje na stres. Aktivnost odlikuje visok nivo dinamičnosti.

Scavenger hunt / sakupljanje trofeja
Scavenger hunt / sakupljanje trofeja je igra u kojoj organizator pripremi pažljivo definisanu i specifičnu listu konkretnih predmeta koje pojedinci ili timovi moraju da skupe ili da se pored njih fotografišu, i zadataka koje moraju da izvrše. Cilj igre je da se što pre završi popis liste. Igra se uglavnom veže za najzanimljivija mesta samog centra Kopaonika, podstiče učesnike na istraživanje i kreativnost kao i upoznavanje Kopaonika kroz igru i zabavu. Igra može da se kombinuje sa sadržajima zabavnog parka – vožnjom bob na šinama, zip line ili tubing (uz doplatu)

Animacijske igre
Animacijske igre u zavisnosti od doba godine mogu se organizovati unutar hotela ili na otvorenom; biraju se igre iz širokog spektra igara koje se odnose na jačanje timskog duha, poverenja, kolegijalnosti i liderstva. Igre ne karakteriše takmičarski tip već insistiranje na učestvovanju svakog pojedinca i njegovog doprinosa timu, pa se samo uz saradnju određeni zadaci i mogu ispuniti. Aktivnost odlikuje visok nivo kreativnosti i logičkog razmišljanja celog tima usmerenog ka rešavanju zadataka.

Strelišarstvo – turnir
Streličarstvo je veština gađanja lukom i strelom. U ponudi je program sportskog streličarstva u kome će vam instruktori posvetiti dovoljno pažnje kako biste u najkraćem periodu mogli samostalno gađati metu. Kroz animaciju i igre učesnici stiču sigurnost u vladanju tehnikom. Na kraju se održava turnir, a sabiranje rezultata i dodela nagrada je moguća na samom mestu održavanja turnira ili na večernjoj animaciji.

Obilazak Kopaonika biciklom
Obilazak Kopaonika biciklom: Aktivnost podrazumeva stručno vođenu i organizovanu vožnju bicikla i obilazak šireg centra Kopaonika kao i svih znamenitosti, zanimljivosti, prirodnih lepota i svih turističkih atrakcija koje se nalaze u ovom potezu. Aktivnost obuhvata vožnju po asfaltu, kroz šumu, kroz proplanke i livade, i ovo je sigurno uzbudljiva avantura koja je prilagođena svačijem umeću. U zavisnosti od broja učesnika zavisi i broj vodiča koji prati grupu.

Rafting na Ibru
Rafting ili splavarenje je rekreativna aktivnost koja spaja splav, navigaciju i izdržljivost posade u uslovima na vodi. Doživite novo iskusto spuštajući se čamcem niz nemirne vode Ibra prepune uzbudljivih tesnaca i brzaka koje se smenjuju sa mirnim, tihim i idiličnim trasama idealnim za kupanje i odmor. U ponudi je program u pratnji iskusnih instruktora u trajanju od 3 do 4 časa koji obuhvata rafting na trasi Ušće – Polumir dužine 15 km sa najuzbudljivijim brzacima u celom toku reke Ibar, odmor za kupanje i ručak (lunch paket). Buk Grmčić je najinteresantniji brzak u ovom delu Srbije.

Alpinizam na Orlovim stenama
Alpinizam se organizuje na lokalitetu Orlove Stene .Prolazak kroz sve prepreke okvirno za 10 osoba traje 90-100 minuta. Minimum za organizaciju je 10 osoba. Oprobajte se u nekoliko različitih disciplina - doživite nesvakidašnji adrenalinski šok: • Spustite se niz uže slobodnim padom uz pomoć kotura koji klizi po istom . Dok je tlo pod vama nedokučivo, osetićete strujanje vazduha i lepotu snažnog sjedinjavanja sa prirodom (ZIP WIRE). • Testirajte izdržljivost sopstvenog tela i uma, pređite preko alternativnog mosta od užeta (ROPE BRIDGE). • Penjite se uz stenu uz asistenciju instruktora i posmatrajte predele izvanredne lepote koji vas okružuju (VIA FERRATA). • Spustite se niz uže i doživite nezaboravno iskustvo (ABSAIL).

Paraglajding
U ponudi je tandem let paraglajderom sa iskusnim instruktorima na atraktivnim lokacijama na Kopaoniku. Dužina trajanja leta u zavisnosti od terena i vremenskih uslova je 10 min – 45 min, a može trajati i po nekoliko sati.

Izlet do vinarije
Na 50km od Kopaonika nalaze se Aleksandrovac i Župa gde možete obići neke od poznatih srpskih vinarija.

Izlet do manastira Studenica
Manastir Studenica, po mnogima je jedan od najlepših manastira Srpske pravoslavne crkve, ne samo zbog prefinjene akhitekture vizantijsko-raške škole već i zbog divnog predela na kome je sagradjen. Utvrdjeni zidovi manastira orkužuju dve crkve: Bogorodičinu crkvu i Kraljevu crkvu (crkvu posvećenu Svetom Joakimu i Ani). Obe crkve su izgradjene od belog mermera. Manastir je poznat po svojoj kolekciji fresaka iz 13 i 14. veka. UNESCO je 1986 uvrstio Studenicu u listu Svetske kulturne baštine.

Odaberi paket