Организация свадеб

Reci DA na krovu Srbije

Zamislili ste venčanje kao putovanje iz bajke, na koje ćete povesti svoje najdraže? U zamenu za uzavreli gradski ritam, rado biste izabrali mirno planinsko okruženje u središtu nacionalnog parka? Tome biste pridodali malo senzacije i izgovorili sudbonosno „da“ na otvorenom, u ambijentu sa belim baldahinima i cvetnom dekoracijom u harmoniji sa prirodom, dok se odabrana melodija meša za zvucima prirode? Savršena elegancija i mogućnost nezaboravne i nesputane zabave istovremeno...zašto da ne?

Idealna destinacija za vas nije tako daleko kao što ste mislili. Na samo 290 km od Beograda, pronaćićete sve o čemu ste maštali. Kopaonik, „krov Srbije“ je nesumnjivo i jedna od najlepših planinskih destinacija u regionu, koja poseduje i neverovatan prirodni potencijal od 200 sunčanih dana tokom godine. Zbog toga je sa pravom poznata i kao „Planina sunca“. Prelepo prirodno okruženje u kombinaciji sa luksuzom koji sa sobom nosi Grand Hotel & Spa****, ispuniće sva vaša očekivanja. Hotel se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, samo nekoliko koraka od ski staza, sa zadivljujućim pogledom na šumovite predele nacionalnog parka. Gostima je omogućen vrhunski komfor i udobnost u 170 soba i apartmana. Ljubiteljima vrhunskog spa ugođaja na raspolaganju su sadržaji Grand Oaza Spa & Wellness centra koji se prostire na 1800 m² i opremljen je po uzoru na svetske spa centre (otvoreni bazen i jacuzzi u prelepom planinskom okruženju kao i zatvoreni bazen sa relaks zonom i pogledom na ski staze, sauna svet sa impresivnim sadržajima za relaksaciju). Bogata ponuda u nekoliko barova i restorana, vrhunska zabava u modernoj kuglani sa 8 traka, fitness centar, tereni za squash i stoni tenis, cosmetic & beauty salon, dečija igraonica, kao i multifunkcionalna Grand sala, samo su deo sadržaja koje Grand Hotel & Spa pruža svojim gostima. Ukoliko ćete na svoje wedding putovanje povesti više gostiju, nemate razloga za brigu jer pored hotela Grand, u sastavu MK Mountain Resorta su još dva smeštajna objekta na manje od 50 m udaljenosti.

U saradnji sa poznatom organizatorkom venčanja Katarinom Vučetić, za mladence su osmišljeni paketi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušinim. Pre nego što i pomislite kako biste proveli vaš nezaboravni wedding vikend na planini, pred vama će se naći beskonačno šarenilo kreativnih ideja, mogućnosti i opcija u kojima ćete uživati zajedno sa svojim gostima.

Na samom početku vašeg wedding vikenda dočekaće vas barbique na otvorenom, šarmantna dobrodošlica za sve goste umorne od puta i napornih priprema za proslavu vašeg najvažnijeg dana. A dok se vi, sa vama dragim osobama opuštate omamljeni svežim planinskim vazduhom, organizatori će vredno raditi na pripremi vaše devojačke i momačke večeri ili jednostavno žurke zagrevanja za sve goste, ukoliko se ne držite strogih pravila tradicije i želite da veče provedete zajedno sa svojim izabranikom. Koji god bio vaš izbor, računajte na odličnu zabavu pored bazena, kako zatvorenog tako i onog pod vedrim zvezdanim nebom.

Naša preporuka je da sudbonosno „da“ izgovorite na Pančićevom vrhu, a svi oni koji vas u tome budu sledili uživaće u nezaboravnoj panoramskoj vožnji žičarom. O pogledu se nema šta puno reći ni napisati; priroda koja oduzima dah i poziva na večnost i iskonske vrednosti, sve na čemu se temelji sreća budućih supružnika. Mogućnosti koje prirodno okruženje nudi su razne, na nama je da vam ih predočimo, na vama da izaberete ono što najviše odgovara vašem temperamentu i potrebama. Jahanje konja, mladenački spust paraglajdingom, romantična šetnja ili vožnja planinskih bicikala, adrenalinska vožnja bobom na šinama za sve goste, samo su neke od opcija dustupne u okviru naše ponude za buduće mladence, poručuje Jasna Radoja, koordinator događaja, na usluzi mladencima 24h dnevno tokom boravka u hotelu. Mlada u našem paketu zaista ima tretman kraljice. Zajedno sa svojom kumom, mlada će uživati u „special spa momentu“, imati svoj kutak za pripreme, masažu po izboru i dostupne sve spa & wellness sadržaje kako bi se potpuno oslobodila napetosti pred sutrašnji dan venčanja. Pored toga, mladenci imaju potpunu udobnost u jednom od luksuznih premium apartmana, kao i mogućnost korišćenja Spa villa sobe koja se sastoji od privatna saune, jacuzzija i dela za tretmane, naravno sve to uz nezaobilazni šampanjac i voće. Za samu proslavu mladenci će se opredeliti za neki od specijalno kreiranih svečanih menija a ostatak prepustiti organizatorima koji će se pobrinuti za realizaciju svih detalja savršenog plana.Выбрать пакет